Heeft u een vraag?

Maatwerk in graniet voor binnen en buiten
Er kan niets op tegen de tijdloze klasse van natuursteen

Wanneer we het bij Natuursteen VP hebben over maatwerk, bedoelen we dat we de door u gekozen natuurstenen materialen op maat bewerken. Vanzelfsprekend zullen de afmetingen van de keukenwerkbladen of grafzerken tot op de millimeter juist zijn, maar ook de details zullen kloppen. Zo kan u steeds een persoonlijke toets laten toevoegen via gravure of lasergravure. Een afbeelding of boodschap in een grafzerk maakt er meteen een uniek, persoonlijk stuk van.

Op maat van uw wensen

Ook bedrijven kunnen beroep op ons doen voor maatwerk in graniet, blauwe steen, composiet of een ander type natuursteen. Zo vervaardigen we bijvoorbeeld natuurstenen logo's in eigen atelier. In graniet maken wij trouwens ook tegels en plaatsen we trappen. Vraag gerust meer informatie over deze diensten.

Uw vrijblijvende offerte op maat

Ook uw offerte is maatwerk. Want we kunnen pas een prijsbepaling toepassen als we precies weten wat u wenst en wat de afmetingen zijn. Graag komt de zaakvoerder zelf langs voor een gratis opmeting. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor maatwerk in graniet in Rumst en nog veel meer.

Natuursteen VP

Tuinwijk 42
2840 - Rumst


Tel.: 03 500 01 8503 500 01 85

BTW BE 0550.801.335

Waarom voor ons kiezen?

  • Alle maatwerk in natuursteen, blauwe steen en composiet
  • Reeds 26 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Verkoop van onderhoudsproducten
  • Klantvriendelijk