Alle maatwerk in blauwe steen

Bij Natuursteen VP in Rumst werken we met uiteenlopende soorten natuursteen, zoals de erg populaire blauwe steen. Voor het maatwerk dat Natuursteen VP verzorgt, gaat de voorkeur uit naar Belgische en Ierse blauwe steen. Die bewerken wij met de grootste zorg in ons eigen atelier, met een duurzaam en prachtig resultaat dat volgt.

Wij werken enkel met kwaliteitsvolle blauwe steensoorten en garanderen zo een langdurig mooi resultaat. Met veel plezier geven we u de nodige onderhoudstips mee zodat uw natuurstenen oppervlak er ook na de plaatsing nog als nieuw blijft uitzien. 

Blauwe hardsteen kan voor diverse doeleinden gebruikt worden:

Zoals u leest, kan blauwe hardsteen in al uw woonruimtes gebruikt worden en kan het steeds aan uw (creatieve) wensen voldoen. Het veelzijdige materiaal kan dun of massief bewerkt worden, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. 

Werkblad in blauwe steen

Of uw keuken nu modern ingericht is of eerder klassiek; een aanrechtblad in blauwe steen past perfect bij elke stijl. Denk maar aan een combinatie met bijvoorbeeld strakke witte keukenkasten of landelijke elementen in natuurkleuren. Bent u er nog niet uit of u voor een gladde blauwe steen gaat of toch opteert voor een steen met oneffenheden? Laat u bijstaan door onze raad en geniet weldra van een schitterend eindresultaat dat helemaal past bij de stijl van uw woning. 

Spoelbak in blauwe steen

Een was- of spoelbak in blauwe steen straalt een tijdloze verfijning van uw keuken of badkamer uit. Ook voor uw gootsteen kunt u kiezen voor een gladde blauwe steen of voor een steen met lichte oneffenheden. Daarenboven kunnen eventuele sporen van kalk zich subtiel vermengen met de kleurschakeringen van dit soort steen. Handig, toch?! 

Contact en gratis opmeting

Alvorens met de blauwsteen aan de slag te gaan, komen wij bij u alles opmeten. Daarna mag u van ons een gedetailleerde offerte verwachten en vervaardigen we uw bestelling op maat. Aarzel niet om contact op te nemen met Natuursteen VP voor maatwerk in blauwe steen in Rumst en omgeving. De zaakvoerder helpt u graag persoonlijk verder.