Grafzerken die de eeuwigheid trotseren

Natuursteen VP uit Rumst is gespecialiseerd in het vervaardigen van grafmonumenten. De meeste gedenkstenen zijn vervaardigd uit natuursteen aangezien dit duurzame materiaal tientallen jaren kan meegaan. 

Om grafzerken te vervaardigen, werken wij met natuursteen zoals composiet, blauwe steen of graniet. Natuursteen bewerken wij in ons eigen atelier zodat u altijd de grafzerk afgeleverd krijgt die u voor ogen had. Bent u op zoek naar een grafmonument in RVS of hout? Wenst u kaders in RVS met een mooie gelakte look of eerder een roest-look? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. 

Een eigentijdse toets aan een tijdloos graf

De grafzerken die Natuursteen VP vervaardigt zijn stuk voor stuk uniek. We werken met diverse kleuren, lettertypes en in uiteenlopende stijlen. Door verschillende materiaalsoorten en/of afwerkingstechnieken te combineren, garanderen wij een persoonlijk touch aan de grafzerk in functie van uw dierbare.

Ook een afbeelding via lasergravure integreren in het grafmonument is perfect mogelijk. U kunt daarbij kiezen voor een glasfoto, aluminiumfoto of porseleinfoto. Geeft u uw geliefde graag nog een laatste boodschap mee? Kies dan voor het laseren van een tekst op de grafsteen die we bij Natuursteen Van Praet zandstralen in RVS, aluminium of brons

Diverse soorten van graven

Niet alleen voor grafzerken in Rumst kunt u bij Natuursteen VP terecht. Ook urnedals, columbariums kunnen wij voorzien op maat. Wenst u geen standaard graf, maar wel een memory stone? Wij gaan meteen voor u aan de slag. Voorts staan wij ook voor maatwerk wat grafornamenten betreft, denk maar aan beelden, spreuken in natuurstenen letters, vazen, foto’s en nog veel meer. Porseleinen foto's branden we in de oven. Daarnaast werken we met graniet, aluminium en brons

Contact en gratis offerte

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Neem daarom gerust contact op en wij geven u met veel plezier meer informatie over ons maatwerk. Een afspraak en opmeting zijn steeds gratis. We komen graag langs wanneer het voor u past. Bel ons vandaag nog op!