VP Natuursteen

Met de grootste nauwgezetheid maakt Andy Van Praet als zelfwerkend patroon uw natuurstenen oppervlak precies zoals u het wenst

Maatwerk

In het bijzonder voorziet Natuursteen VP prachtige grafwerken. Op maat gemaakte grafmonumenten in steen, zoals blauwe steen, composiet of graniet zijn niet alleen mooi om te zien, maar doorstaan ook de tand des tijds.

Ervaring

Al meer dan 25 jaar is zaakvoerder Andy Van Praet gepassioneerd door het bewerken van natuurstenen materialen. I

Vrijblijvende offerte

Ons maatwerk is onnavolgbaar. Met de grootste nauwgezetheid maakt Andy Van Praet als zelfwerkend patroon uw natuurstenen oppervlak precies zoals u het wenst.

VP Natuursteen

De natuurlijke en veelzijdige schoonheid van natuursteen

Sinds 1993 is zaakvoerder Andy Van Praet gepassioneerd door het bewerken van natuurstenen materialen. In Rumst en ver daarbuiten staat Natuursteen VP dan ook bekend voor zijn specialiteit: maatwerk in natuursteen.

Zoals het woord zelf zegt: kiezen voor natuursteen is een natuurlijke keuze, want u kiest voor een op en top natuurproduct dat uit onze aarde komt. Natuursteen komt in unieke kleurpatronen en texturen die onmogelijk nagemaakt kunnen worden. Onder andere de eindeloze esthetische toepassingsmogelijkheden van natuursteen maken er een product van dat steeds populairder wordt in Vlaanderen. 

Unieke grafzerken en urnedals

In het bijzonder voorziet Natuursteen VP prachtige grafwerken. Op maat gemaakte grafmonumenten in steen, zoals blauwe steen, composiet of graniet zijn niet alleen mooi om te zien, maar doorstaan ook de tand des tijds. Op grafmonumenten geven we maar liefst 10 jaar garantie. Zoekt u een duurzame grafzerk, urnedal of columbarium? Eén adres! 

Een betaalbare meerwaarde

De keuzemogelijkheden in natuursteen zijn zo ruim dat er in elke prijscategorie wel een soort natuursteen verkrijgbaar is. Bovendien is natuursteen een absolute meerwaarde voor uw woning: op esthetisch vlak is het product een pareltje, en daarnaast is het een interessante investering om de waarde van uw woning te verhogen. Wist u trouwens dat natuursteen uitermate makkelijk is in onderhoud? Alleen maar voordelen, dus! 

Badkamer- en keukenwerkbladen

Maar ook in op maat vervaardigde badkamertabletten en keukenwerkbladen heeft Natuursteen VP de nodige ervaring. Natuurlijke materialen en authentieke, stenen tabletten en werkbladen geven uw badkamer of keuken een vleugje tijdloze elegantie.

Contact en vrijblijvende offerte

Ons maatwerk is onnavolgbaar. Met de grootste nauwgezetheid maakt Andy Van Praet als zelfwerkend patroon uw natuurstenen oppervlak precies zoals u het wenst. Neem gerust contact op met ons via het nummer 0471731767. Natuursteen VP is werkzaam in heel Vlaanderen.

Gratis offerte
call-to-action