KEUKEN- EN BADKAMERWERKBLADEN

Uw keukenblad krijgt elke dag veel te verduren, denk maar aan het snijden van groenten en andere etenswaren, het uitschenken van drank, het dragen van keukenapparatuur,  … Ook uw badkamer wordt hoogstwaarschijnlijk dagelijks meermaals gebruikt door uzelf en uw gezin. 

Neem daarom een keuken- en badkamerblad dat vervaardigd wordt uit niet-poreus materiaal dat daarenboven tijdloos en charmant is, zoals natuursteen. Uw keukenwerkblad of badkamertablet benaderen wij steeds met de grootste zorg. Eerst doen we de nodige opmetingen, daarna gaan we aan de slag met het materiaal van uw keuze: blauwe steen, graniet, composiet, kwarts, ... Alles is mogelijk. Tenslotte zorgen we voor een precieze plaatsing van uw keukenwerkblad of wastafelblad. 

Natuursteen voor een duurzaam resultaat

In een ideale keuken bent u niet alleen gezellig samen om te eten, maar wordt er doorgaans ook gelééfd. Daarom is het belangrijk dat het materiaal waaruit uw keuken vervaardigd wordt, bestand is tegen dagelijkse handelingen. Doe een beroep op de expertise van Natuursteen VP uit Rumst en ga voor een prachtig natuurstenen tablet of werkblad in uw keuken. Wij leveren steeds gedetailleerd maatwerk, een persoonlijke service én staan garant voor topkwaliteit. Wij bewerken natuurstenen materialen in ons eigen atelier met veel liefde voor ons vak. Kiest u voor een natuurstenen keukenblad, dan kiest u voor luxe in uw keuken. Daarnaast is dit materiaal eenvoudig schoon te maken en tevens vuur- en hittebestendig. 

Composiet en hard hout voor unieke werkbladen

Natuursteen Van Praet slijpt, zaagt, bewerkt en monteert uw keuken- en badkamerwerkbladen op maat van uw wensen en noden. Composiet is eveneens een populair materiaal dat door de mens gemaakt wordt en perfect geschikt is om te gebruiken als werkblad of wastafelblad. Dankzij de uiteenlopende keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, kunt u ervan op aan dat u bij ons een passend composieten keuken- of badkamerwerkblad vindt. Wist u trouwens dat composiet erg sterk en kras- en slijtbestendig is? Dat maakt dat uw blad er binnen x-aantal jaren nog steeds als nieuw zal uitzien. 

Persoonlijke service en deskundig advies

Bij Natuursteen VP vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en hen met raad en daad bij te staan. Zo geven wij u graag deskundig advies over de producten die u nodig heeft om uw werkbladen in goede staat te houden. De producten van Akemi die wij aanraden, kunt u bovendien via ons verkrijgen. 

Contact en vrijblijvende offerte

Badkamertabletten of keukenwerkbladen in Rumst op maat? Neem vandaag nog contact met ons op.