MAATWERK

Maatwerk in graniet voor binnen en buiten

Wanneer we het bij Natuursteen VP hebben over maatwerk, bedoelen we dat we de door u gekozen natuurstenen materialen op maat bewerken. 

Vanzelfsprekend zullen de afmetingen van de keukenwerkbladen of grafzerken tot op de millimeter correct zijn, maar ook de kleinste details zullen kloppen. Zo kunt u steeds een persoonlijke toets laten toevoegen via gravure of lasergravure. Een afbeelding of boodschap in een grafzerk maakt er meteen een uniek, persoonlijk stuk van. 

Op maat van uw wensen

Ook bedrijven kunnen beroep op ons doen voor maatwerk in graniet, blauwe steen, composiet, witte steen, leisteen, kwartssteen of marmer. Zo vervaardigen we bijvoorbeeld tijdloze natuurstenen logo's in eigen atelier. In graniet maken wij trouwens ook tegels en plaatsen we trappen. Vraag gerust meer informatie over onze diensten. 

Contact en vrijblijvende offerte

Ook uw offerte is maatwerk, want we kunnen pas een prijsbepaling toepassen als we precies weten wat u wenst en wat de afmetingen zijn. De zaakvoerder komt zelf langs voor een gratis opmeting. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor maatwerk in graniet in heel Vlaanderen.